Over het team

Ons team is een groep bevlogen professionals die wel raad weten met grijze, stenen schoolpleinen.
Wij werken vanuit passie en betrokkenheid aan meer groen, meer blauw en meer natuur op de pleinen. Dit doen wij samen met leerkrachten, kinderen, ouders en andere betrokkenen.
Ook weten we alles van subsidies, beheer en veiligheid op een schoolplein. Samen hebben al meer dan honderd schoolpleinen groen ingericht en kijken er naar uit om ook met jouw plein aan de slag te gaan.

Joop Schaap

Onze verbinder. Werkt achter de schermen en zorgt er voor dat bij alle deelnemende gemeenten, Waterschap Limburg en de Limburgse Waterleidingmaatschappij alles goed geregeld is.

Ingrid Langenhoff

Onze programmamanager en regelneef. Zorgt er voor dat het programma op rolletjes loopt en is de verbindende schakel tussen de scholen, gemeenten en de mensen binnen en buiten het programma.

Dorine Epping

Onze creatieveling. Schoolpleincoach die zich als geen ander weet in te leven in de leefwereld van kinderen en deze kennis weet om te zetten in een groen en fantasierijk schoolpleinplan.

Marianne Greenall

Onze Gids. Schoolpleincoach die je van A tot Z begeleidt in het proces van idee tot realisatie en op de hoogte is van subsidies en fondsen.

Stan Krijnen

Onze technische man. Schoolpleincoach die precies weet te vertellen hoe je een creatief plan technisch uitwerkt en tot realisatie brengt.

Wij helpen jullie aan een groenblauw schoolplein!

Waterklaar

Is een platform in Limburg voor bewustwording over klimaatverandering.

Via waterklaar.nl worden inwoners, bedrijven en woningcoöperaties geïnformeerd over klimaatverandering. Het doel van dit platform is bewustwording te creëren op het gebied van: wateroverlast, droogte, hittestress en waterkwaliteit.  Op waterklaar.nl vind je allerlei voorbeelden en maatregelen die je zelf kunt toepassen. Ook is er per Limburgse gemeente een subsidieregeling. Deze kun je aanvragen als je je regenpijp wilt afkoppelen van de riolering en het regenwater wilt opvangen in je eigen tuin.

Waterklaar

Over GroenBlauwe Revolutie Schoolpleinen

Tot stand gekomen met financiële bijdragen van de vijftien gemeenten in Noord- en Midden-Limburg, Waterschap Limburg en Waterleidingmaatschappij Limburg.

Beesel
Bergen
Echt Susteren
Gennep
Horst aan de Maas
Leudal
Maasgouw
Mook en Middelaar
Nederweert
Peel en Maas
Roerdalen
Roermond
Venlo
Venray
Weert

GroeneRevolutieSchoolpleinen is een product van

atelier GROENBLAUW, projectmanagement en content
Depart, design
Studio With, website ontwikkeling

 

Bronvermelding

Alle beeldrechten van de foto’s behoren bij de in de foto vernoemde bron.
Foto’s en tekeningen mogen alleen na toestemming van de rechthebbenden worden gebruikt.
Niet alle belanghebbenden van de afbeeldingen konden worden achterhaald.
Belanghebbenden worden verzocht contact op te nemen met GroenBlauwe Revolutie Schoolpleinen.