Eigenwijs

Basisschool EigenWijs is de basisschool voor alle kinderen in de dorpen Castenray, Oirlo en omgeving. De school is een fusie tussen de vroegere basisscholen van beide dorpen.
Er zitten ongeveer 100 kinderen op onze school.

Scroll

Zo is het nu

Aan de noordoostkant van de school ligt het stenige kleuterplein. Het speeltoestel wat er stond was oud en en net vervangen door een andere. Er is een zandbak en de kinderen spelen met karren op het stenen plein. De karren bergen we op in de schuur. Er staat om het plein een haagje en er staan wat bomen. De schaduw van de bomen valt alleen in de vroege ochtend op het plein.

Aan de zuid(west)kant van de school staan de fietsen en gebruiken we nu al sportplein. Dit deel is voor de hogere groepen. Er staan een paar grote bomen, die zorgen op warme dagen nog wel voor schaduw op dit deel van het plein. Op een klein gedeelte zandachtige bodem en een stukje gras na is plein van steen.

De pannakooi en de speeltoestellen worden veel gebruikt. Er is een strook gemeentegrond langs de school die er – naar ons idee – te kaal bij ligt.

Aan de oostkant ligt een grasveld bij de lokalen, dat deel ligt apart dmv een haag. Op dit deel spelen we nu niet.

We gaan hard aan het werk om hier verandering in te brengen.

GBRS

 

Voor
Na
BS Eigenwijs - Oirlo - Venrya
© GBRS
BS Eigenwijs - Oirlo - Venray
© GBRS

We leren veel tijdens de klimaatles!

‹  Alle projecten

Heb je vragen
of wil je meer weten?

Neem dan contact op met ons!

Contact